Åpen onsdags-lunsj – hva er det?

Share

onsdagslunsjHvem er dette tilbudet for?

– Alle (menn og kvinner) som har fri/er ledige på onsdager og som har behov for en positiv møteplass hvor relasjoner knyttes og dagen/uka gis et løft!

Dette er en møteplass med fokus på de voksne. Barna er velkomne hvis ikke du har barnehageplass, men vi har ikke organisert barnepass, så du er selv ansvarlig for ditt eget barn. For de som har behov for åpen-barnehage anbefaler vi tilbudet til Vennesla Frivillighetssentral og Vennesla Bedehus.

Hva møter deg når du kommer til oss denne dagen?

– Lunsjbordet står dekket mellom kl 11-12.15. Maten nytes sammen med positive mennesker som vil deg vel! Kl. 12.30 har vi «dagens oppmuntring» for de som vil det. Her deles ord og visdom generelt om livet av ulike bidragsytere. Bl. a. har vi jevnlig «pastorens hjørne» med input om de evige verdier.

Oppklaring av litt misforståelser rundt tilbudet vårt:

Mange tror at Mulighetenes Hus kun er for de som går på «ressursgruppe for mødre». Det stemmer ikke. «Ressursgruppe for mødre» er lukkede grupper som gjennomgår et kvalifiseringsprogram ukentlig og er et av flere tilbud i arbeidet vårt.

Et annet tilbud er denne åpne onsdags-lunsjen som vi ønsker ung/gammel, mann/kvinne velkomne til en positiv dag!

Det siste tilbudet vårt er samtaler av ulike slag: sjelesorg/coaching/veiledning. Dette kommer vi tilbake til med mer informasjon.

Vi ønsker deg varmt velkommen til oss på onsdager!

Dette innlegget ble publisert i Hva skjer?. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *