«Det eneste hun ønsket seg var en solskinnsdag»

Share

Overskriften fra Bjørn Eidsvågs kjente sang representerer det mange av oss opplevde palmehelga. «Ressursgrupper for mødre» og ledere var invitert til  Grosås Senter (www.grosas.no) i Iveland kommune. Varme og engasjerte mennesker ønsket oss velkommen til en helg der vi fikk tatt en pust fra hverdagen og smake på det gode livet noen dager.

Vi fikk solskinnsdager i form av gode måltider, aktiviteter for barna, sosialt fellesskap, sporlek, grilling, underholdning, hesteridning, firehjul-kjøring, gode samtaler, nye bekjentskap og påskesamling. Dette var noen av nøkkelordene for oppholdet.

Grosås Senter hadde lagt alt tilrette for at dagene skulle bli lette og gode for alle sammen. Barna i alderen 2-15 koste seg i sammen på tvers av alder, og ville ikke reise hjem igjen. De voksne fikk kjenne på gleden av fellesskap og omsorg for hver enkelt.

Helgen satte dype spor i oss alle sammen. Det var med takknemlighet i hjertet og tårer i øynene vi mottar en takk fra en av mødrene som var med på turen: «dette er den beste starten på påske jeg noensinne har hatt, og da mener jeg at selv ikke i barndommen kan jeg huske å ha hatt det så godt!

Vi trenger alle å komme ut av hverdagen og smake på at livet kan være godt noen dager. Så en STOR TAKK til Grosås Senter som virkeliggjorde denne drømmen for mange takknemlige mødre og barn!

Dette innlegget ble publisert i Hva skjer?. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *