En solskinnsdag i dyrparken!

Share

Søndag 19.08 fikk vi på Mulighetenes Hus anledning til å arrangere en dagstur til dyreparken for våre nåværende og tidligere gruppedeltakere på «Ressursgruppe for mødre» med barn! Sparebanken Pluss sponset denne dagen for oss, og det var 32 forventningsfulle små og store som møtte opp kl. 10 denne flotte søndagen!

Dagen ble perferkt på alle måter; sol og varme, besøk hos løvene under mating, klapping av geiter og andre dyr, hilse på Julius, en trikketur i kardemommeby, leking i mange gøye apparater, en skutetur med kaptein sabeltanns båt og ikke minst et deilig pizzamåltid etterfulgt av is til alle i Kjuttaviga!

Et våre våre mange mål på Mulighetenes Hus er å kunne gi mennesker «en solskinnsdag», et pustehull fra hverdagens krav og utfordringer!

Denne søndagen ble det for mange av oss, en flott dag med glede, opplevelser og vennskap som bygges!

TUSEN TAKK til Sparebanken Pluss i Vennesla ved Steinar og Harald som gjorde dette mulig for oss! Mange små og store kom og takket for en flott dag etterpå. Så når ettermiddagen kom og det var på tide å reise hjem igjen, var vi trøtte og mettet på gode opplevelser!

Dette ble en flott innledning på høstsemesteret for Mulighetenes Hus! Denne uken ønsker vi igjen velkommen til onsdags-lunsj 22.8 (åpen dag for alle), kl 11!. Nye og gamle bekjente er hjertelig velkommen!

Dette innlegget ble publisert i Hva skjer?. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *