GOD SOMMER!

Share

Her på Mulighetenes Hus ser vi tilbake på en vinter/vår med takknemlighet!

Gode sosiale fellesskap, gode samtaler, god mat, velfungerende «ressursgrupper for mødre» og flotte frivillige medarbeidere som engasjert gir av sin tid inn i andre menneskers liv på en positiv måte!

Vi har mye å være takknemlig for! I ethvert menneske finnes det grobunn for nye og positive ting inn i livet, uansett omstendigheter vi står i i dag!

På Mulighetenes Hus skaper vi en atmosfære av  positivitet og troen på at det som ser umulig ut kan bli en mulighet i en persons liv! Vi arbeider med «grobunnen» hos de som ønsker det, steller, vanner det positive (lar det negative ligge) og gjødsler litt, og så får vi være med å se at nye ting spirer i livene deres!

Noen kommer ut at isolasjon og knytter nye vennskap, andre får mot til å leve, og mange får troen tilbake på seg selv: jeg er god nok slik som jeg er. Noen klarer å sette seg nye mål i livet sitt i forhold til ny jobb, eller fullføre den utdanningen som en har begynt på!

Nå går vi mot sommerferie! Vær åpen for at positive ting kan komme i din vei i sommer! Hvert enkelt mennesker er unik og VERDIFULL, la ingen stjele den sannheten fra deg!

Vi ønsker nye og gamle bekjentskap VELKOMMEN til Mulighetenes Hus når vi åpner igjen i august rundt skolestart (nærmere dato kommer)!

GOD SOMMER!

 

Dette innlegget ble publisert i Hva skjer?. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *