Inspirasjon!

Share

vårVåren er her, og den gjør noe med oss alle!

Det er lett å hente inspirasjon til livene våre om våren når naturen våkner til liv igjen og sola varmer oss slik som nå!

Våren er også en travel tid, mye skal gjøres både ute og inne!

Vi på Mulighetenes Hus gleder oss over det arbeidet vi får lov å stå i og de menneskene vi får lov å bli kjent med, og være i en relasjon til. Mennesker med levd liv på godt og vondt.  Vi blir inspirert og takknemlige for den tilliten som vises oss!

Vi er også svært takknemlige for alle gaver som gis oss, først og fremst til alle trofaste medarbeidere som GIR av sin tid. Så er vi TAKKNEMLIGE for alle økonomiske gaver vi får fra private, næringsliv og menigheter! Den støtten betyr veldig mye for oss. Den gir oss inspirasjon til å fortsette det viktige arbeidet vi holder på med. Vi ønsker å  bli bedre og utvide våre tilbud slik at flere mennesker kan bli inspirert og finne mot til å leve en meningsfull hverdag og utvikle seg i livene sine både privat og i jobb/tjeneste.

Vi er alle unike på hver våre områder, og det er INSPIRERENDE å være i vekst og utvikling!

Vi oppmuntrer hver enkelt til å leve tilstede i øyeblikkene denne våren, finne hvile for deres sjeler og strekke dere mot lyset og livet!

Velkommen innom oss på onsdager fra 11-14.30 hvis dere ønsker å bli bedre kjent med oss, og trenger et positivt påfyll i hverdagen!

Dette innlegget ble publisert i Hva skjer?. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *